ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - OVABEYLİ ORTAOKULU

Mrt

Okulumuz bünyesinde düzenlemiş olduğumuz sınıflar arası futbol turnuvasında 1.olan 6/A sınıfı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz bünyesinde düzenlemiş olduğumuz "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması"kalsamında dereceye giren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Şbt

Bigep kapsamında Beden Eğitimi dersinde öğrencilerimiz survıvor parkurunda oyun ve etkinliklerle hareket becerilerini sergilediler.

Şbt

BİGEP kapsamında öğrencilerimiz  milli kültür zenginliğimiz olan Dede Korkut Hikayeleri'ni hem okuyarak hem de canlandırarak öğrendiler.

Şbt

BIGEP kapsaminda Beden eğitimi dersinde Eğitsel oyunlarla refleks ve hız öğreniyoruz

Şbt

5.sınıf öğrencilerimizle Genleşme ve Büzülme konusunu deneyler yaparak öğrendik.

Şbt

6/A sınıfı Bocce spor branşını yarışarak öğreniyor.

Ock

Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte karne heyecanını yaşadık.Tüm ögretmenlerimiz ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

5.sınıf öğrencilerimizle "Fiil ve isim kökleri ayırt eder."kazanımını "Kök Testisi"etkinligiyle pekiştirdik.

Ock

6.sınıf öğrencilerimiz matematik dersinde Doğal Sayılar konusunu öğretmenleri rehberliğinde Doğal Sayılar Asansörü"yaparak somut bir şekilde kavradilar.

Ock

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Ock

"Eserinin üzerinde imzası olmayan yegane sanatkar öğretmendir."Mustafa Kemal Atatürk

Ock

Filistin'de yaşayan kardeşlerimizin acılarını bir nebzede olsa hafifletmek adına öğrencilerimizin,velilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla okulumuz bünyesinde kermes etkinligi düzenledik.

Kas

Fen Bilimleri dersimizde bilgilerimizi üç boyutlu etkinliklerle pekiştirdik.

Kas

Cumhuriyet'imizin 100.yılı okulumuzda gerçekleştirilen törenle coşkuyla kutlandı.