ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - OVABEYLİ ORTAOKULU

Ara

Türkçe dersi kapsamında Karagöz ile Hacivat perde oyununu sergiledik.

Ara

15 Temmuz Şehitleri Köşemizi yeniledik.

Ara

Maddenin hallerini deneylerle öğreniyoruz.

Ara

Okulumuzda ogrencilerimizin yalnizca akademik yönden gelişimlerini değil sosyal ve fiziksel anlamda da gelişimlerini önemsiyoruz. Beden eğitimi ve spor dersimizden kareler.

Ara

Okulumuzda bu hafta Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler gerceklestirildi. Panolar konuyla ilgili olarak güncellendi.

Ara

Okulumuzda 7. ve 8.sınıf öğrencilerine sınava yönelik motivasyon sağlamak, kültürel öğeleri tanımalarına katkida bulunmak amacıyla Harran Ören Yeri turu gerceklestirilmistir.

Ara

Okulumuzda Tutum, Yatırım ve Yerli Malı haftasi kutlama etkinliği gerçekleştirildi.

Kas

Öğrencilerimize dengeli beslenme ve sağlıklı yaşam konularında bilgilendirme yapıldı. Besin piramidi boyanarak panolar güncellendi.

Kas

Ögrencilerimiz ve öğretmenlerimizle okuma seferberliğine devam ediyoruz.

Kas

23 Kasım 2022 tarihinde okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak izleme ve değerlendirme sınavı gerçekleştirilmistir.

Okuma Köşesi duvarlarının yenilenme çalışması tamamlandı.