ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - OVABEYLİ ORTAOKULU

"Tırtıl Etkinliği" ile Bölunebilme Kurallarını eğlenerek öğrendik.

5.sınıf öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler dersinde Çocuk Haklarını öğrendiler.

Eyl

2023-2024 Egitim ve öğretim yılı mesleki  çalışma dönemi başlangıcında Milli Eğitim Bakanımız sayın Yusuf Tekin öğretmenlerimize hitap etti.

Haz

"Bahar Şenlikleri" yarışmalarına katılım sağlayıp başarı gösteren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Haz

8.sınıf öğrencilerimiz için mezuniyet kutlaması düzenlendi.Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor,eğitim hayatlarında  başarılar diliyoruz.

Haz

Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen okullar arası Bilgi Yarışması ortaokul düzeyinde 1.olduk.Ögrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Bahar Şenlikleri kapsamında Futbol Turnuvası okulumuzun ev sahipliğinde  gerçekleştirildi.Ögretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte coşkuya ortak olduk.

May

7. Ve 8.sınıf öğrencilerimize eğitsel anlamda motivasyon sağlamak amacıyla okul gezisi gerceklestirdik.

May

Fen bilimleri dersi kapsamında 7.siniflarda merceklerin ışığı dağıtması ve toplamasini deneyler yoluyla öğrendik. (04.05.2023)

May

Okulumuz öğrencilerine Jandarma tarafından Güvenli Trafik Eğitimi verildi. Öğrencilerimiz öğrendikleri bilgileri uygulamalı olarak görme fırsatı buldu.

Mrt

7.sınıf öğrencilerimiz ek fiil konusunu Türkçe öğretmenleri rehberliğinde hazırlanan materyalle eğlenerek pekiştirdi.

Mrt

"Kütüphane Haftası Etkinlikleri"kapsaminda tüm ögretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte okuma şenliği düzenledik.

06.02.2023 TARİHLİ KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ

Ara

10000 okul kapsamında okulumuza aldığımız stor perde ve öğretmen dolabımız kurumumuza hayırlı uğurlu olsun.

Ara

Türkçe dersimizde Milli Kültür Ögelerimizi Ögreniyoruz kazanimi doğrultusunda sergimizi düzenledik.